Over i-ee. Advocatenkantoor

Advocatenkantoor i-ee.

Kitty van Boven - advocaat

Kitty van Boven is advocaat sinds 2007 en heeft, voordat ze in december 2009 haar eigen kantoor begon, 3 jaar gewerkt bij een gespecialiseerd advocatenkantoor te Amsterdam met voornamelijk cliënten uit de creatieve sector in haar portefeuille. Haar ruime ervaring strekt zich uit van het geven van adviezen en het opstellen van complexe contracten tot het procederen in zowel kort geding als in bodemprocedures.

Ook in het voeren van onderhandelingen voor haar cliënten heeft ze veel ervaring.

Kitty heeft voorafgaand aan haar werkzaamheden als advocaat bijna 10 jaar gewerkt als adviseur op het gebied van Personeel en Organisatie in verschillende grote organisaties in de gezondheidszorg.


Linda de Vries - advocaat

Linda de Vries heeft in 2012 de Masters Informatierecht en Privaatrechtelijke Rechtspraktijk behaald aan de Universiteit van Amsterdam. Haar scripties gingen over de billijke vergoeding voor filmacteurs in het licht van het voorontwerp auteurscontracten- recht en internationale echtscheidingen.

In augustus 2013 is ze in dienst getreden bij i-ee. als juridisch medewerker en sinds maart 2017 is ze werkzaam als advocaat.

Linda adviseert graag over de mogelijkheden van model- en merkrechtelijke bescherming en verricht de bijbehorende depots bij bijvoorbeeld het BBIE en het OHIM.


Sacha Schraven - juridisch medewerker

Sacha Schraven heeft in Leiden gestudeerd en twee Masteropleidingen gedaan, te weten civiel recht en ondernemings- recht, en is afgestudeerd in het Auteurs- en Informatierecht. Hierna heeft Sacha als advocaat en jurist in binnen- en buitenland ervaring opgedaan bij verschillende in het intellectuele eigendomsrecht gespecialiseerde organisaties.

Sinds juni 2016 werkt Sacha als juridisch medewerker bij i-ee. om zich voornamelijk en met veel plezier in te zetten voor de behartiging van de belangen van fotografen.


Laura Steenstra - juridisch medewerker

Laura Steenstra is sinds juli 2016 als juridisch medewerker werkzaam bij i-ee. In 2016 heeft zij de Master Arbeidsrecht en daaraan voorafgaand de Bachelors Rechtsgeleerdheid (WO) en Bedrijfseconomie (HBO) afgerond. Laura heeft tijdens haar studie ruime stage- en werkervaring opgedaan zowel in het bedrijfsleven als in de advocatuur.

Ondanks haar belangstelling voor het arbeidsrecht ligt Laura’s echte interesse vooral bij het auteursrecht en daar houdt zij zich bij i-ee. ook voornamelijk mee bezig. Laura houdt van het directe contact met haar cliënten die vrijwel allemaal afkomstig zijn uit de creatieve sector. In voorkomende gevallen kan Laura ook adviseren op het gebied van arbeidsrechtelijke vragen van cliënten.


Laurens Kan - juridisch medewerker

Laurens Kan heeft in 2016 de Masters Privaatrechtelijke Rechtspraktijk en Informatierecht aan de Universiteit van Amsterdam voltooid. Hij is in het bijzonder geïnteresseerd in de handhaving van intellectueeleigendomsrechten bij inbreuken via het internet. Laurens deed tijdens zijn studie praktijkervaring op bij verschillende advocatenkantoren en ondersteunde meerdere projecten als juridisch adviseur.

Na zijn studie werkte hij als jurist bij een vergelijkbaar gespecialiseerd kantoor. Sinds 2017 procedeert, contracteert en adviseert Laurens bij i-ee. op het gebied van auteursrecht, merkenrecht en andere zaken die gerelateerd zijn aan het aan het intellectueeleigendomsrecht.


Chloé Oosterveer - juridisch assistent

Chloé Oosterveer is na haar eerste stageperiode van de MBO-opleiding juridisch medewerker bij i-ee. werkzaam gebleven. Als juridisch assistent verricht Chloé allerlei administratieve maar ook juridisch ondersteunende werkzaamheden.
De afwisseling in haar takenpakket maar vooral de uitdaging in de juridische werkzaamheden spreken Chloé aan.

Ze heeft dan ook besloten om haar opleiding op HBO-niveau voort te zetten om zich verder te verdiepen en daarnaast parttime te blijven werken. De juridische interesse van Chloé ligt bij het auteurs- en portretrecht maar ze vindt het ook interessant om incassoprocedures te voeren.


Belinda Schrijer - secretaresse

Belinda Schrijer is sinds oktober 2015 werkzaam bij i-ee. als secretaresse. Daarvoor heeft zij jarenlang in het bedrijfsleven gewerkt in diverse functies met een accent op secretariële en management ondersteunende werkzaamheden

Haar interesses zijn breed en divers en de advocatuur vormt voor haar een nieuwe uitdaging. Hierin kan ze al haar ervaring en kennis in zetten ter ondersteuning van haar collega’s en om een bijdrage te leveren aan het algehele reilen en zeilen van kantoor.


Astrid van Wees - secretaresse

Al sinds april 2016 is Astrid van Wees werkzaam als parttime secretaresse voor i-ee., na ruime ervaring te hebben opgedaan in het bedrijfsleven.

Astrid is zeer goed in het organiseren en dat stelt haar in staat om haar werkzaamheden bij i-ee. te combineren met haar andere professionele liefde: het geven van zwemles aan jonge kinderen.


i-ee. is aangesloten bij de Orde van Advocaten Noord-Holland. Werkzaamheden die uitgevoerd worden door niet-advocaten vallen onder verantwoordelijkheid van mr. K.M. van Boven, advocaat.