Over i-ee. Advocatenkantoor

Advocatenkantoor i-ee.

Kitty van Boven - advocaat

Kitty van Boven is advocaat sinds 2007 en heeft, voordat ze in december 2009 haar eigen kantoor begon, 3 jaar gewerkt bij een gespecialiseerd advocatenkantoor te Amsterdam met voornamelijk cliënten uit de creatieve sector in haar portefeuille. Haar ruime ervaring strekt zich uit van het geven van adviezen en het opstellen van complexe contracten tot het procederen in zowel kort geding als in bodemprocedures.

Ook in het voeren van onderhandelingen voor haar cliënten heeft ze veel ervaring.

Kitty heeft voorafgaand aan haar werkzaamheden als advocaat bijna 10 jaar gewerkt als adviseur op het gebied van Personeel en Organisatie in verschillende grote organisaties in de gezondheidszorg.


Nicky Kraakman - juridisch medewerker

Nicky Kraakman is in 2014 afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam voor de Bachelor of Laws. Tijdens haar studie heeft ze ervaring opgedaan bij verschillende (juridische) organisaties waaronder de Politie en de gemeente Heiloo.

Via een omweg is Nicky uiteindelijk bij het intellectueel eigendomsrecht uitgekomen en zij is in april 2018 in dienst gekomen bij i-ee. ter ondersteuning van de advocaten. Sinds oktober 2018 is ze met plezier werkzaam als juridisch medewerker.


Boris Reijne - juridisch medewerker

Boris Reijne heeft in 2018 de master Privaatrecht: Privaatrechtelijke Rechtspraktijk aan de Universiteit van Amsterdam voltooid. Boris deed tijdens zijn studie ervaring op in de incassobranche, deurwaarderspraktijk en in het bedrijf van zijn vader.

Gedurende zijn stage en werkzaamheden in de incassobranche en deurwaarderspraktijk zocht hij voortdurend naar nieuwe uitdagingen en dacht hij kritisch na over de werkprocessen. Sinds februari 2019 heeft Boris een nieuwe uitdaging gevonden als juridisch medewerker bij i-ee.


Belinda Schrijer - secretaresse

Belinda Schrijer is sinds oktober 2015 werkzaam bij i-ee. als secretaresse. Daarvoor heeft zij jarenlang in het bedrijfsleven gewerkt in diverse functies met een accent op secretariële en management ondersteunende werkzaamheden

Haar interesses zijn breed en divers en de advocatuur vormt voor haar een nieuwe uitdaging. Hierin kan ze al haar ervaring en kennis in zetten ter ondersteuning van haar collega’s en om een bijdrage te leveren aan het algehele reilen en zeilen van kantoor.


i-ee. is aangesloten bij de Orde van Advocaten Noord-Holland. Werkzaamheden die uitgevoerd worden door niet-advocaten vallen onder verantwoordelijkheid van mr. K.M. van Boven, advocaat.