Over i-ee. Advocatenkantoor

Advocatenkantoor i-ee.

Kitty van Boven - advocaat

Kitty van Boven is advocaat sinds 2007 en heeft, voordat ze in december 2009 haar eigen kantoor begon, 3 jaar gewerkt bij een gespecialiseerd advocatenkantoor te Amsterdam met voornamelijk cliënten uit de creatieve sector in haar portefeuille. Haar ruime ervaring strekt zich uit van het geven van adviezen en het opstellen van complexe contracten tot het procederen in zowel kort geding als in bodemprocedures.

Ook in het voeren van onderhandelingen voor haar cliënten heeft ze veel ervaring.

Kitty heeft voorafgaand aan haar werkzaamheden als advocaat bijna 10 jaar gewerkt als adviseur op het gebied van Personeel en Organisatie in verschillende grote organisaties in de gezondheidszorg.


Linda de Vries - advocaat

Linda de Vries heeft in 2012 de Masters Informatierecht en Privaatrechtelijke Rechtspraktijk behaald aan de Universiteit van Amsterdam. Haar scripties gingen over de billijke vergoeding voor filmacteurs in het licht van het voorontwerp auteurscontracten- recht en internationale echtscheidingen.

In augustus 2013 is ze in dienst getreden bij i-ee. als juridisch medewerker en sinds maart 2017 is ze werkzaam als advocaat.

Linda adviseert graag over de mogelijkheden van model- en merkrechtelijke bescherming en verricht de bijbehorende depots bij bijvoorbeeld het BBIE en het OHIM.


Laurens Kan - juridisch medewerker

Laurens Kan heeft in 2016 de Masters Privaatrechtelijke Rechtspraktijk en Informatierecht aan de Universiteit van Amsterdam voltooid. Hij is in het bijzonder geïnteresseerd in de handhaving van intellectueeleigendomsrechten bij inbreuken via het internet. Laurens deed tijdens zijn studie praktijkervaring op bij verschillende advocatenkantoren en ondersteunde meerdere projecten als juridisch adviseur.

Na zijn studie werkte hij als jurist bij een vergelijkbaar gespecialiseerd kantoor. Sinds 2017 procedeert, contracteert en adviseert Laurens bij i-ee. op het gebied van auteursrecht, merkenrecht en andere zaken die gerelateerd zijn aan het aan het intellectueeleigendomsrecht.


Belinda Schrijer - secretaresse

Belinda Schrijer is sinds oktober 2015 werkzaam bij i-ee. als secretaresse. Daarvoor heeft zij jarenlang in het bedrijfsleven gewerkt in diverse functies met een accent op secretariële en management ondersteunende werkzaamheden

Haar interesses zijn breed en divers en de advocatuur vormt voor haar een nieuwe uitdaging. Hierin kan ze al haar ervaring en kennis in zetten ter ondersteuning van haar collega’s en om een bijdrage te leveren aan het algehele reilen en zeilen van kantoor.


Astrid van Wees - secretaresse

Al sinds april 2016 is Astrid van Wees werkzaam als parttime secretaresse voor i-ee., na ruime ervaring te hebben opgedaan in het bedrijfsleven.

Astrid is zeer goed in het organiseren en dat stelt haar in staat om haar werkzaamheden bij i-ee. te combineren met haar andere professionele liefde: het geven van zwemles aan jonge kinderen.


i-ee. is aangesloten bij de Orde van Advocaten Noord-Holland. Werkzaamheden die uitgevoerd worden door niet-advocaten vallen onder verantwoordelijkheid van mr. K.M. van Boven, advocaat.